Doug Seegers kommer tillbaka till Sverige! I november och december 2018 gör han en ny julturné tillsammans med Erikshjälpen och 1 december kommer han till Tibro där även Elim Gospel medverkar!

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”. Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Biljettpris 295:-

Köp/förhandboka biljetter: Tickster eller Equmeniakyrkan 0504-128 00 eller info@equmeniakyrkantibro.se.

Obs! Du kan köpa biljetter vid entrén men förra året sålde flera föreställningar slut så för en säker plats rekommenderar vi att du köper dina biljetter i förväg.

Servering efter konserten.

Läs mer om konserten på erikshjalpen.se >

Ladda gärna ner och sprid affischen >

Doug Seegers julturné ”Give it away Christmas tour 2018” i Equmeniakyrkan Tibro presenteras i samarbete med Bilda, Tickster, RootsyErikshjälpen samt Elim Gospel.