Håkan Andersson och Jonas Lund
Intervju med Håkan Andersson
31 oktober 2020

Missa inte hela intervjun med Håkan Andersson, psykiatriker och författare, i ett samtal med Jonas Lund om hopp, sorg, liv och död.

Magasin Allhelgona
2020-10-31 | Magasin Allhelgona
20 oktober 2020

| Kl. 18:00 | ENDAST LIVESÄNDNING. Ett direktsänt magasin med fokus på hopp, sorg, liv & död. Jonas samtalar med psykiatrikern Håkan Andersson, författaren & änkan Carola Gustavsson samt parasportkillen Rikard Kråklind. Boka din plats eller titta live.

Lediga tjänster på Solbackens förskola i Tibro
10 september 2020

Kom och jobba på församlingens förskola Solbacken! Vi är en liten förskola med två avdelningar och arbetar utifrån en kristen profil där den Gyllene regeln genomsyrar vårt förhållningssätt gentemot varandra.

Personer i skidlift
Weekend i Lindvallen 4-7 feb 2021 – följ med på församlingsresa till Lindvallen!
29 augusti 2020

Följ med på församlingsresa till Lindvallen! Lägret är för alla åldrar och vi bor på lägergården Sälsätern som ligger 300 m från Gustavsliften i Lindvallen, Sälen. Bra längdskidspår börjar 20 m från lägergården.

Få hjälp med att handla
25 mars 2020

Tillhör du någon av riskgrupperna? Kan eller vill du inte gå ut och handla mat eller göra andra nödvändiga ärenden? Vi hjälper dig! Kontakta oss på 0702-94 43 96 eller info@equmeniakyrkantibro.se.

Någon ger ett pappershjärta till någon annan
Ge en gåva
15 mars 2020

Det finns många sätt att ge en gåva (kollekt) till kyrkan och Equmenia och därigenom stödja vårt arbete och verksamhet.

Sjung i Kompiskören
Häng med och sjung i Kompiskören!
29 september 2019

Häng med och sjung i vår nya Kompiskör! Alla barn från 5 år och uppåt är välkomna.

Tisdagar 08.30 | Morgonbön
27 juni 2019

Välkommen till bön för församlingen varje tisdag kl. 08.30 i bönerummet i källaren.