Equmeniakyrkan i Tibro vill vara en gemenskap för hela livet där Jesus Kristus är i centrum.  Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla sång- och musiklivet i vår församling. För oss är det viktigt att du är en god ledare som inspirerar och får människor omkring dig att växa.

Din uppgift blir:

• att leda församlingen vidare i tillbedjan och fördjupad relation till Jesus Kristus
  • att vidareutveckla och entusiasmera den musikaliska potential som redan finns i församlingen
  • att tillsammans med pastorsteamet verka för att församlingens gudstjänstliv förnyas, föryngras och berikas med en ännu större mångfald
  • att lyfta sång och musiklivet i församlingen, frigöra ny energi och få nya människor i funktion
  • att genom sång, musik och andra kreativa uttryckssätt vara med och beröra Tibro med evangeliet

Du kommer ingå i ett arbetslag med föreståndare, pastor och ungdomsledare. Tillsammans med ett härligt team av ideella sångare, musiker och körer kommer du få stort utrymme att forma församlingens musikliv.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till jonas.lund@equmeniakyrkantibro.se. Urval sker fortlöpande.

Har du frågor omkring tjänsten är du välkommen att kontakta oss!
Församlingsföreståndare Jonas Lund, 0702-084153
Musikkoordinator Lena Kråklind, 0707-986893