Equmeniakyrkan i Tibro vill vara en gemenskap för hela livet där Jesus Kristus är i centrum.  Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla sång- och musiklivet i vår församling. För oss är det viktigt att du är en god ledare som inspirerar och får människor omkring dig att växa.

Din uppgift blir:

• att leda församlingen vidare i tillbedjan och fördjupad relation till Jesus Kristus
  • att vidareutveckla och entusiasmera den musikaliska potential som redan finns i församlingen
  • att tillsammans med pastorsteamet verka för att församlingens gudstjänstliv förnyas, föryngras och berikas med en ännu större mångfald
  • att lyfta sång och musiklivet i församlingen, frigöra ny energi och få nya människor i funktion
  • att genom sång, musik och andra kreativa uttryckssätt vara med och beröra Tibro med evangeliet

Du kommer ingå i ett arbetslag med föreståndare, pastor och ungdomsledare. Tillsammans med ett härligt team av ideella sångare, musiker och körer kommer du få stort utrymme att forma församlingens musikliv.

Tillträde från 1 september eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till jonas.lund@equmeniakyrkantibro.se senast 30 juni. Urval sker fortlöpande.

Har du frågor omkring tjänsten är du välkommen att kontakta oss!
Församlingsföreståndare Jonas Lund, 0702-084153
Musikkoordinator Lena Kråklind, 0707-986893