SPORTLOVSLÄGER I SÄLEN

11 – 17 Februari 2018

Snart är det äntligen dags för en av vinterns höjdpunkter – Sportlovsläger i Sälen! Vi hoppas att det blir en vecka fylld med skidåkning och gött häng med kompisar.

Lägergården som vi bor på, med kanske Sälens bästa läge och endast 300 meter till Stora Gustavsliften i Lindvallen, är redan bokad till oss. Allt som behövs är att du hänger med och lite snö så klart!

Måndag till fredag åker vi skidor mellan nio och sjutton i Lindvallen. Därefter trivs vi tillsammans på lägergården med lekar, tävlingar, go mat, gudstjänster, andakter, bastubad och allmänt avslappnat sällskapande i glada vänners lag.

Vi ses på detta fantastiska läger, det kommer bli en vecka som vi sent glömmer!!!

Några saker som är viktiga att tänka på inför resan:

• Lägret är till för dej som går i årskurs 7 och uppåt.
  • ALLA åker med hjälm i backen, finns att hyra för den som ingen har.
  • Ryggskydd är bra om alla har.
  • Snowbladesen lämnas hemma.

Du kan börja anmäla dig den 1 december. Anmälan till lägret görs i två steg:

1. Fyll i anmälningsformuläret som du hittar längst ner på sidan från och med 1 december.
  2. Betala in anmälningsavgiften (500 kr) till:  Equmenia Kroppetorps bg. 341-4604, märk betalningen med namn och skidläger 2018. När detta är gjort är du anmäld!

Kostnad för lägret

Anmälningsavgift – 500 kr
(Betalas in samtidigt som du anmäler dig)

Lägeravgift (Resa, mat och logi) – 1.400 kr
(Betalas in senast den 31/1 2018)

Kostnad för liftkort
Lägret köper liftkorten centralt för att få grupprabatt. Inför denna säsong har vi fått 40% rabatt på ordinarie liftkortspriser! (Betalas in senast den 31/1 2018)

Ungdom (7 – 17 år) – 909 kr
(ord.pris 1.515 kr)

Vuxen (över 18 år) – 1.137 kr
(ord.pris 1.895 kr)

OBS! Betala in lägeravgiften samt kostnaden för liftkort senast den 31/1 2018 (Bankgironummer ovan). Uppge namn på deltagaren samt vilken typ av liftkort du valt  vid inbetalningen.

Skidhyra
Det finns också möjlighet att göra en gemensam bokning av hyra av skidutrustning, även den med 40% rabatt! Ev skidhyra, eller annan alpinutrustning, bokas på speciella bokningslistor som finns i Kroppetorp och Missionskyrkan senast den 12/1 2018.

Skidhyran betalas senast den 31/1 2018, som en separat inbetalning. Uppge namn och skidhyra vid inbetalningen (Bankgironummer ovan).

Prisexempel skidhyra

Komplett alpin utrustning ungdom (7-17 år):
5 dagar inkl försäkring – 435 kr
(ord. pris 665kr + 60 kr)

Komplett alpin utrustning vuxen medel (från 18 år):
5 dagar inkl försäkring – 615 kr
(ord.pris 930 kr + 95 kr)

Om andra alternativ önskas är det 40% på priserna på www.skistar.com

När det närmar sig läger

I början av januari får du ett brev med mer detaljerad information om lägret. Om du inte fått något mail kontakta någon av ledarna nedan.

Frågor

Om du har några frågor är du välkommen att prata med någon av dina ledare eller kontakta:

Emma Gunnarsson, Ungdomsledare i Equmeniakyrkan Tibro
0768 49 43 40, emma.gunnarsson@equmeniakyrkantibro.se

Sabina Esbjörner, ledare Equmenia Kroppetorp
0703 40 42 18, sabina.esbjorner@gmail.com

Lena Kråklind, frågor om skidhyra

Varmt välkommen!

/Equmenia i Kroppetorp och Tibro.

Anmälan är stängd.