SPORTLOVSLÄGER I SÄLEN

10 – 16 Februari 2019

I februari är det äntligen dags för en av vinterns höjdpunkter – Sportlovsläger i Sälen! En vecka fylld med Jesus, mängder av skidåkning och gött häng med vänner. Planeringen är redan i full gång, allt som behövs nu är att du hänger med och lite snö såklart!

Boende

Vi bor på lägergården Sälsäter som ligger 300 meter från Gustavsliften i Lindvallen.

Skidåkning

Vi åker skidor måndag till fredag mellan nio och sjutton i Lindvallens skidsystem. Men jag har aldrig åkt skidor, kan jag hänga med då?! Såklart du kan! Alla kan lära sig åka skidor, vi hjälper dig!

Vill du hellre åka längdskidor? Vilken tur för dig att Sälens längdsystem är i toppklass. Bara ut och staka!

Mer än bara skidåkning

När vi kommer hem från backen eller spåret hänger vi tillsammans på lägergården. Vi värmer oss i bastun, leker och tävlar. Vi äter utsökt mat och firar gudstjänst.

Häng med på detta fantastiska läger, det kommer bli en vecka vi sent kommer glömma!

Några saker som är viktiga att tänka på inför resan

• Lägret är till för dig som går i årskurs sju och uppåt.
  • ALLA åker med hjälm i backen, finns att hyra för den som ingen har.
  • Ryggskydd är bra om alla har.

Anmälan till lägret öppnar 30 november och görs i två steg.

1. Fyll i och skicka in anmälningsformuläret längst ner på den här sidan
  2. Betala in anmälningsavgiften till Equmenia Kroppetorp bg 341-4604 märk betalningen med namn och skidläger 2019.
  3. När detta är gjort är du anmäld.

Kostnad för lägret

Anmälningsavgift: 500 kr
Betalas i samband med anmälan

Lägeravgift: 1400 kr
I avgiften ingår resa, mat och logi. Betalas senast 31/1 2019.

Kostnad för liftkort

Lägret köper liftkort tillsammans, för att få grupprabatt. Inför denna säsong har vi fått 40% rabatt på ordinarie
liftkortspriser.
Ungdom (7-17 år): 973 kr (Ord.pris 1620 kr)
Vuxen (över 18 år): 1200 kr (Ord.pris 2000 kr)

Betala in lägeravgiften samt kostnaden för liftkort senast 31/1 2019.
Uppge namn på deltagaren samt vilket typ av liftkort du valt vid inbetalningen.

Skidhyra

Det finns också möjlighet att göra en gemensam bokning av skidutrustning till 40% rabatt. Utrustningen bokas i så fall på speciell bokningslista i Kroppetorp eller i Equmeniakyrkan senast den 11/1 2019. Bokar man själv på hemsidan gäller ordinarie priser.

Skidhyran betalas senast den 31/1 2019, som en egen post. Uppge namn och skidhyra vid inbetalningen.

Prisexempel på skidhyra

Komplett alpin utrustning ungdom (7-17 år)
5 dagar inkl försäkring: 434 kr (Ord.pris 725 kr)

Komplett alpin utrustning vuxen medel (över 18 år)
5 dagar inkl försäkring: 615 kr (Ord.pris 1025 kr)

Om andra alternativ önskas är det 40% på priserna på www.skistar.com

Vad händer efter anmälan?

I början av januari får du ett brev med mer detaljerad information om lägret. Vi fyller en buss så först till kvarn gäller.

Varmt välkommen att åka på läger tillsammans med oss. Vi ser så mycket fram emot detta!

Några frågor? Tveka aldrig att fråga någon ledare eller kontakta:

Emma Gunnarsson
Ungdomsledare Equmeniakyrkan Tibro
emma.gunnarsson@equmeniakyrkantibro.se

Magnus Lindberg
ledare Equmenia Kroppetorp
magnus@glk.se

Anmälan öppnar 30 november 2018 kl. 19.30.

Namn (Förnamn + Efternamn) (obligatorisk)

Personnummer (ÅÅMMDD) (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Allergier, specialkost eller något annat vi behöver veta om

Ange två deltagare du gärna delar rum med

Liftkort och skidutrustning (obligatoriskt)

Jag kommer vilja hyra skidutrustning och anmäler det på speciell lista i min kyrka.

Anhörig 1 - namn (obligatorisk)

Anhörig 1 - relation (mamma, pappa, morfar...)

Anhörig 1 - telefonnummer (obligatorisk)

Anhörig 1 - E-post (obligatorisk)

Anhörig 2 - namn

Anhörig 2 - relation (mamma, pappa, morfar...)

Anhörig 2 - telefonnummer

Anhörig 2 - E-post

Är du en "riktig människa" sugen på skidåkning?
Svara på frågan för att visa att du inte är en robot.

Information om lagring av data

De uppgifter som du skickar in via anmälningsformuläret lagras och hanteras så säkert och diskret som möjligt. Kontaktuppgifter och information om t.ex. allergier kommer sammanställas och skrivas ut på papper så det finns tillgängliga för ledarna under lägret. Uppgifterna kommer bara användas i samband med lägret och när de inte längre behövs kommer de att raderas. Om du vill få en kopia på vilka uppgifter vi har sparade om dig, eller om du vill att vi ska radera dina uppgifter, gör du det genom att skicka ett mail till webbansvarig joakim@ateljedigital.se.