Jobbannons-solbacken-förskolechef-förskollärare

Solbackens förskola i Tibro söker Förskolechef 40%/Förskollärare 60%

Solbacken är en fristående förskola med kristen profil och huvudman för verksamheten är Equmeniakyrkan i Tibro. Här erbjuder vi barn att vara på en liten förskola med två avdelningar. Avdelningen Pärlan är en småbarnsgrupp med barn i åldrarna 1-3 år och avdelningen Skatten är en syskongrupp med barn i åldrarna 3-6 år. En personal från varje avdelning roterar vartannat år för att barnen ska känna trygghet med all personal på förskolan.

Till Solbackens webbsida >

Vi arbetar utifrån förskolans läroplan och dessutom med en kristen profil, vilket innebär att den Gyllene regeln genomsyrar verksamheten. Vi inleder varje måltid med bordsbön och har varje vecka en kristen samling, där vi utgår från Bibelberättelser. Vi är också med på en gudstjänst varje år.

Vi söker dig som delar vår kristna grundsyn och är en god ledare och förebild. Du skall ha ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar, kollegor och huvudman. Du blir anställd 40 procent som förskolechef och 60 procent som förskollärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kreativitet och förmåga att söka kunskap och inspiration. Du blir ansvarig för att förskolans profil efterföljs, utvecklas och utvärderas och att förskolans verksamhet följer skolverkets läroplan. I tjänsten som förskolechef ingår att utveckla förskolans verksamhet och att tillsammans med övrig personal leda och styra det dagliga arbetet.

Anställningsvillkor: Tjänsten fördelas på 40% som förskolechef och 60% som förskollärare i barngruppen.

Kvalifikationer: Förskollärare Förskolechefsutbildning/Rektorsutbildning är meriterande men inte något krav.

Övriga meriter och kompetens: Ledarutbildning/erfarenhet av ledarskap. Flexibilitet och god förmåga att strukturera, planera och inspirera.

Antal tjänster: 1

Sista ansökningsdag: 2019-06-03

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Ansökan: Maila din ansökan till styrelsen@solbackentibro.se

Övriga upplysningar

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna
Tf. Förskolechef Cecilia Larsson 0705-92 05 59 cecilia@solbackentibro.se
Ordförande för Solbackens styrelse Malin Eriksson 0709-72 14 02 styrelsen@solbackentibro.se