Gudstjänst - del 3 om Josef och drömmen som blev sann

2019-10-20 | Förlåtelsens kraft

Denna nattvardsgudstjänst tar Pastor Jonas Lund oss med på den tredje och sista delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Denna gång predikar han över ämnet "Förlåtelsens kraft". Mixturen under ledning av Mikael Karlsson står för sång och musik och Henrik Kråklind leder gudstjänsten.
20 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Tema Josef och drömmen som blev sann

Tema: Josef och drömmen som blev sann.

Titta och lyssna i efterhand på den spännande predikoserien "Josef och drömmen som blev sann".
13 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst om Josef och drömmen som blev sann

2019-10-13 | Från Josef till Jesus

Andra delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Pastor Jerry Gegerfeldt predikar på temat "Från Josef till Jesus", Håkan Sterner leder gudstjänsten. För sång och musik står kyrkans Brassorkester, Inga-lill Sterner och Dan Lidskog.
13 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Josef och drömmen som blev sann - del 1

2019-10-06 | Sjukdomen som förpestar världen!

Första delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Pastor Jonas Lund predikar över "Sjukdomen som förpestar världen", Malin Eriksson leder gudstjänsten och Klara Jorméus med team står för sång och musik.
10 oktober 2019/av Equmeniakyrkan

2019-09-29 | Kompismöte

Välkommen till Kompismöte. En gudstjänst för hela familjen. Mycket sång och musik och vi fick träffa vännerna på Sallys Kompiscafé för sista gången.
29 september 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst Enheten i Kristus

2019-09-22 | Enheten i Kristus

Nattvardsgudstjänst där Pastor Arne Josefsson från Equmeniakyrkan Mariestad predikar över temat "Enheten i Kristus". Mixturen och Mikael Karlsson står för sång och musik och gudstjänsten leds av Jerry Gegerfeldt.
25 september 2019/av Equmeniakyrkan

2019-09-15 | Konfirmationshögtid

Gudstjänst och högtidlig avslutning för årets konfirmandgrupp med konfirmander från Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan. Jonas Lund predikar och Caroline Bergman leder gudstjänsten där både konfirmander och ledare medverkar.
15 september 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst - alpha har det med mig att göra?

2019-09-08 | Alpha – har det något med mig att göra?

Temat för denna gudstjänst är Alpha och förutom sång och musik får vi se första lektionen i Alphakursen.
08 september 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst 25 augusti - kick-off

2019-08-25 | Kick-off inför hösten

Festgudstjänst där vi bland annat hälsade vår nya ungdomsledare Samuel och musikledare Mikael välkomna.
26 augusti 2019/av Equmeniakyrkan

2019-08-11 | Låt din vilja ske

Darko Maric predikar kring ämnet "Låt din vilja ske". Håkan Sterner är mötesledare och ett stort lovsångsteam står för sången och musiken.
11 augusti 2019/av Equmeniakyrkan

2019-07-28 | Han kom… och slog sig ned

Pelle Bäckrud predikar om när Jesus kom och tog en fika tillsammans med honom och hur vi kan bli följare, och inte beundrare, till Jesus. Ett stort lovsångsteam under ledning av Lina Johansson stod för sång och musik. Gudstjänsten leddes av Henrik Kråklind.
01 augusti 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst - Evangeliet som transformerar och ger liv

2019-07-14 | Evangeliet som transformerar och ger liv!

Sven Atterlöf predikar kring det spännande temat ”Evangeliet som transformerar och ger liv”. Annika Singleton leder gudstjänsten och Barbro Almestål och Cecilia Larsson sjunger och spelar. Nattvardsfirande som leds av Kjell Hultsten.
17 juli 2019/av Equmeniakyrkan
Load more