Adventsgudstjänst

2019-12-01 | Adventsgudstjänst

Advent inleddes som sig bör med en stämningsfull adventsgudstjänst. Jonas Lund predikade över temat ”Rakt in i smeten”, Jerry Gegerfeldt ledde och barnkör, adventskör och brassorkester stod för sång och musik.
01 december 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst - En rättvis domare - Jonas Lund

2019-11-24 | En rättvis domare

Pastor Jonas Lund predikar över temat ”En rättvis domare”, Emil Jalonen leder gudstjänsten och Mikael Karlsson med team står för sång och musik.
24 november 2019/av Equmeniakyrkan
Kompismöte

2019-11-17 | Kompisgudstjänst

Gudstjänst för alla åldrar med Kompisteamet, Bosse & Bibbi, Kompislejonet, Kompiskören och många fler.
17 november 2019/av Equmeniakyrkan
Kvinnligt ledarskap i en värld full av män

2019-11-10 | Kvinnligt ledarskap i en värld full av män

Vårt populära gudstjänstformat "Äntligen hemma" där pastor Jonas Lund samtalar med intressanta gäster. Denna gång gästas fåtöljerna av tre starka kvinnor som är, eller har varit, i ledarposition. Annelie Magnusson (ägare IcaSupermarket), Ida Tonnvik (Ordförande Equmenia), Evelina Jalonen (fd. ungdomsledare).
10 november 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst - Bortom Gyllne Sol

2019-11-03 | Bortom gyllne sol

Nattvardsgudstjänst i Allhelgonatid. Jerry Gegerfeldt predikar och Catharina Gegerfeldt leder gudstjänsten. Mikael Karlsson och Anders Andersson med flera står för sång och musik. Minnesstund med ljuständning för de medlemmar som fått hembud under året som gått.
09 november 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst och supersöndag

2019-10-27 | Supersöndag med Kompisgudstjänst

Kompisbandet spelar och vi får lyssna till nya Kompiskören! Equmenias Scouter medverkar och har invigning, och vi får äntligen veta vad som kommer hända på Kompismötena nu när Sallys Kompiscafé har stängt.
29 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst - del 3 om Josef och drömmen som blev sann

2019-10-20 | Förlåtelsens kraft

Denna nattvardsgudstjänst tar Pastor Jonas Lund oss med på den tredje och sista delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Denna gång predikar han över ämnet "Förlåtelsens kraft". Mixturen under ledning av Mikael Karlsson står för sång och musik och Henrik Kråklind leder gudstjänsten.
20 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Tema Josef och drömmen som blev sann

Tema: Josef och drömmen som blev sann.

Titta och lyssna i efterhand på den spännande predikoserien "Josef och drömmen som blev sann".
13 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst om Josef och drömmen som blev sann

2019-10-13 | Från Josef till Jesus

Andra delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Pastor Jerry Gegerfeldt predikar på temat "Från Josef till Jesus", Håkan Sterner leder gudstjänsten. För sång och musik står kyrkans Brassorkester, Inga-lill Sterner och Dan Lidskog.
13 oktober 2019/av Equmeniakyrkan
Josef och drömmen som blev sann - del 1

2019-10-06 | Sjukdomen som förpestar världen!

Första delen i predikoserien om Josef och drömmen som blev sann. Pastor Jonas Lund predikar över "Sjukdomen som förpestar världen", Malin Eriksson leder gudstjänsten och Klara Jorméus med team står för sång och musik.
10 oktober 2019/av Equmeniakyrkan

2019-09-29 | Kompismöte

Välkommen till Kompismöte. En gudstjänst för hela familjen. Mycket sång och musik och vi fick träffa vännerna på Sallys Kompiscafé för sista gången.
29 september 2019/av Equmeniakyrkan
Gudstjänst Enheten i Kristus

2019-09-22 | Enheten i Kristus

Nattvardsgudstjänst där Pastor Arne Josefsson från Equmeniakyrkan Mariestad predikar över temat "Enheten i Kristus". Mixturen och Mikael Karlsson står för sång och musik och gudstjänsten leds av Jerry Gegerfeldt.
25 september 2019/av Equmeniakyrkan
Load more