Alpha-kurs

Alla människor har frågor om livet. Alpakursen ger dig en ypperlig möjlighet att få ställa just Dina frågor. Hittills har 27 miljoner människor runt om i världen gjort det före dig.

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Det här är kursen för dig som är nyfiken och vill lära dig mer, oavsett om du redan är troende eller inte.

Många frågor har blivit besvarade, dock inte alla. En del svar har överraskat, en del går vidare med sina frågor, men det är väldigt få som ångrar att de varit med.

Läs mer om Alpha på sverige.alpha.org

Välkommen!
Omfattning: 10-veckors introduktionskurs till den kristna tron.
Tid: Torsdagar kl. 18.30-20.30
Plats: Equmeniakyrkan eller Fårakullens gårdsbageri (planeras)
Start: 26 september 2019

18.00 Måltid
19.00 Föreläsning
20.00 Kaffe och samtal i grupper om kvällens föreläsning. Alla frågor kan, får och bör ställas.
21.00 Kursen slutar

Alphakursen är kostnadsfri! Vi bjuder på mat och kaffe.
Obs! Första kvällen är en ”prova-på-kväll”.

Anmälan
Anmäl dig på epost info@equmeniakyrkantibro.se eller direkt till någon av pastorerna.

Frågor?
Kontakta Jerry Gegerfeldt (jerry.gegerfeldt@equmeniakyrkantibro.se / tel: 0702-94 43 96)

Videoklipp från Alpha Sverige