2020-11-08 | En annorlunda gudstjänst

| Kl. 11.00 | Jerry Gegerfeldt, Jonas Lund, Mikael Karlsson mfl. Sänds även via webben. Fika! Kompispalatset för alla barn från 3 till 13 år.

2020-11-01 | De dödas uppståndelse och ett evigt liv

| Kl.10.00 | Välkommen till gudstjänst i Allhelgonatid - "De dödas uppståndelse och ett evigt liv"
Magasin Allhelgona

2020-10-31 | Magasin Allhelgona

| Kl. 18:00 | Ett direktsänt magasin med fokus på hopp, sorg, liv & död. Jonas samtalar med psykiatrikern Håkan Andersson, författaren & änkan Carola Gustavsson samt parasportkillen Rikard Kråklind. Boka din plats eller titta live.
Taize-mässa

2020-10-25 | Taizémässa med nattvard

| Kl. 18.00 | Välkommen till en stillsam gudstjänst med nattvardsfirande.
Missionscafé

2020-10-24 | Missionscafé

Välkommen till ett annorlunda Missionscafé med lotteri, musikunderhållning, andakt samt Coronasäkrat fika.

Bibelstudium - utifrån Nehemjas bok

En kväll med undervisning och samtal under ledning av Jerry Gegerfeldt.

Lediga tjänster på Solbackens förskola i Tibro

Kom och jobba på församlingens förskola Solbacken! Vi är en liten förskola med två avdelningar och arbetar utifrån en kristen profil där den Gyllene regeln genomsyrar vårt förhållningssätt gentemot varandra.
Alpha-kurs Tibro

Nyfiken på kristen tro? Välkommen till Alpha - en gratis grundkurs i kristen tro!

Nu startar höstens Alphakurs. Alpha är en kostnadsfria grundkurs i kristen tro där vi äter gott tillsammans, lyssnar på ett föredrag och pratar om tron, Jesus och livet i största allmänhet. Välkommen!
Personer i skidlift

Weekend i Lindvallen 4-7 feb 2021 - följ med på församlingsresa till Lindvallen!

Följ med på församlingsresa till Lindvallen! Lägret är för alla åldrar och vi bor på lägergården Sälsätern som ligger 300 m från Gustavsliften i Lindvallen, Sälen. Bra längdskidspår börjar 20 m från lägergården.